International, Stiri

Madonna se alatura miliardarilor

Regina muzicii pop, cantareata Madonna reuseste sa se alature grupului de miliardari ai lumii

MadonnaMadonna a reusit dea lungul anilor sa stranga o avere considerabila. Acesteia i se estimase o avere de pana la 700 de milioane de dolari, anul trecut. Anul acesta, datorita unor angajamente, diva o sa ajunga chiar la un miliard.

Madonna a scos si scoate in continuare bani din „MDNA World Tour”, de unde a scos 305 milioane de dolari din vanzarile de bilete, 75 milioane de dolari din vanzarile de obiecte conexe, alte 10 milioane de dolari din comercializarea drepturilor de televizare a concertelor sale si din vanzarile de DVD-uri, investitiilor din lantul de sali de fitness Hard Candy, in bauturile racoritoare cu nuca de cocos Vita Coco. Deasemnea Madonna mai scoate inca 10 milioane de dolari dupa ce a semnat de curand un contract cu brandul de votca Smirnoff, dar si parfumul „Truth or Dare” ce s-a vandut foarte bine, generand 60 de milioane de dolari, articolele vestimentare si accesoriile din linia „Material Girl” ce urmeaza sa genereze 10 milioane de dolari anul acesta pentru diva.

Practic Madonna este deja o industrie si multa lume „mananca” de pe uma ei, acum alaturand-se in topul Forbes, devenind vecina cu George Lucas, Steven Spielberg sau Mark Zuckerberg. .

blank