Madonna
Showbiz

Madonna, imagine rară cu toți cei șase copii. Au petrecut o vacanță superbă la schi, în Elveția

Madonna este mândra mamă a șase copii: băieții Rocco, de 21 de ani, și David, de 16, și fiicele Lourdes, de 25 de ani, Mercy, de 15, și gemenele Estere și Stella, mezinele familiei, în vârstă de 9 ani. Toată această gașcă mare a mers la schi în Alpii Elvețieni. Nu au lipsit și alte persoane apropiate familiei, printre care și iubitul tinerel al Madonnei, dar și cel al lui Lourdes.

Legendara cântăreață Madonna a avut parte de o vacanță superbă în Europa. S-a bucurat de zăpadă și de compania celor mai dragi persoane, copiii ei.

Deși Madonna este foarte activă pe rețelele sociale, rareori postează imagini alături de toți cei șase copii. Aceasta a reușit să-i mai adune împreună cu ocazia zilei sale de naștere din august, când a împlinit 63 de ani. A organizat atunci o petrecere extravagantă în Italia.
 Madonna
Familia extinsă a Madonnei, în Elveția. Nu au lipsit cei șase copii. / Foot: Instagram

Pe contul de Instagram al divei a fost postat și un filmuleț în care mezinele adoptate din Malawi învață să schieze. Madonna a fost generoasă la capitolul momente împărtășite cu fanii, căci a postat poze și cu iubitul, dar și de la masă, de pe pârtie sau de la plimbare.

Madonna are patru copii adoptați și doi biologici
 Madonna
Fotografie rară cu Madonna și toți cei șase copii ai ei / Foto: Instagram

Dintre toți cei șase copii ai Madonnei, doar Lourdes și Rocco sunt biologici. Cântăreața l-a adoptat pe David Banda, în 2006, pe Mercy James, în 2009, apoi, în 2017, pe gemenele Esther și Stella, surorile lui David. Înconjurată de toți, diva este cea mai fericită.