Showbiz

Madi se lansează în afaceri. Ce planuri are fosta concurentă: „M-am gândit”?

Madi de la Mireasa, sezonul 8, a luat o decizie care i-a bucurat pe fani! După despărțirea de Sergiu, tânăra a decis să își pună viața în ordine, astfel că are în plan să se lanseze în afaceri. Iată despre ce este vorba!

Madi este una dintre fostele concurente ale emisiunii Mireasa, sezonul 8. Chiar dacă a avut parte de un parcurs frumos în cadrul competiției, se pare că după părăsirea emisiunii ea și Sergiu s-au despărțit.

Madi de la Mireasa, sezonul 8, se lansează în afaceri

De curând, în cadrul celui mai recent live făcut de ea pe Tiktok, Madi de la Mireasa, sezonul 8, i-a informat pe susținătorii săi că își va deschide un magazin online.

Mai exact, potrivit declarațiilor sale, primele articole realizate de Madi sunt hanoracele care conțin un mesaj inspirat de numele său.

Va exista și versiunea în română, să găsesc un text care să conțină literele mele. Am câteva idei, dar o să dureze. Voi posta poze cu hanoracele după ce ies de pe live. Vor fi mai multe exemplare, și text în română și text în engleză. Durează puțin, probabil mă voi ocupa de chestia asta după ce îmi voi găsi o chirie și voi termina cu divorțul și toate cele. Pentru că necesită timp și multă muncă.”, a spus Madi.

Planurile pe care le are fosta concurentă a emisiunii de la Antena 1

Mai mult decât atât, Madi și-a rugat fanii să fie răbdători, iar asta pentru că înainte să lanseze magazinul online vrea să se mute și să divorțeze.

Momentan nu discutăm despre prețuri și despre asta pentru că am decât un singur tipar, pe alb și pe negru. Și sunt pentru mine, să vă faceți o idee. După ce o să-mi deschid magazinul meu online, atunci o să vorbim și de prețuri, după ce o să am un stoc bine făcut. Atunci o să vorbim și despre cine vrea să ia, cine își dorește. Sunt unisex, momentan vor fi doar pe alb și negru. Probabil vor fi și tricouri, că vine vara și na.”, a mai spus Madi.

blank