IT&C

Madame Nuti s-a prezentat la Congresul PPE pe usa din dos

Madame Nuti s-a prezentat la Congresul PPE pe usa din dos

blank

Au ras si curcile de doamna blonda a Romaniei, Elena Udrea, la congresul ce se desfasoara pe perioada 17-18.10.2012, la Bucuresti. 

Aceasta a intrat pe usa din spate a Congresului in umbra Elenei Basescu.

 La Congresul PPE, care a inceput astazi si se finalizeaza maine, a particpat si fiica presedintelui Elena Basescu. Aceasta a facut furori atat de mari incat cameramanii s-au calcat in picioare si au cazut pe jos, unii peste ceilalti, pentru a obtine o poza cu EBA. Elena Basescu a facut, desigur, senzatie pentru ca este buna numai de poze si de aceea a fost vazuta cum a mers ca pe un piedestal in blitzurile fotografilor. 

 

In schimb cealalta Elena a Romaniei, mentorul neoficial al fiicei presedintelui, a intrat pe usa din spate a Congresului PPE, ca sclavii de pe vremea cand africanii lucrau pe plantatii pentru boieri. Desigur a incercat sa ramana o flacara pentru partid pentru ca a purtat o rochie violet. Icoana blonda a tarii care a crosetat la televizor, a calarit cai pur sange, a spalat in direct podelele scolilor, a facut ciclism in fata natiunii si a preparat sarmale in direct Craciunul anterior, se fereste de vederea oamenilor. 

 

Elena Udrea a facut o sumedenie de gesturi tipice unei blonde care nu a dorit decat atentia si admiratia propiului presedinte, si marinar pe deasupra. Aceasta a facut pana si baie in spuma marii in fata fotografilor, in costum de baie pentru a capta atentie. Dar se pare ca aceasta se ascunde si intra pe usa din dos a organizatilor, vopseaua fiindu-i deja expirata pentru ca blondul nu se mai poarta in acest sezon, nuntile tinand paginile cotidianelor. Doar o blonda conceputa de politica Romaniei putea sa construiasca parcuri in paduri, piscine in sate, sali de sport cu milioane de euro pentru sate unde nici vaca nu mai da lapte de saracie sau logo-uri pentru tara in forma de frunza de ardei iute. 

Asa s-a desfasurat Congresul, o bruneta a intrat prin fata si o blonda prin spate.

blank