Showbiz, Stiri

Mădălina Secuianu spune că ar fi fost victima unui accident… intenţionat

Mădălina: „Cineva a vrut să mă omoare. Sunt speriată”

secuianu_01_96c09d22c0

Modelul Mădălina Secuianu a trecut prin clipe de coşmar după ce a fost victima unui accident de circulaţie în Roma. La două săptămâni de la eveniment, Mădălina a postat un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook în care aminteşte că accidentul nu a fost întâmplător şi că cineva a vrut să-i dea o lecţie.

Mădălina Secuianu a scăpat cu bine dintr-un accident grav şi îi este recunoscătoare divinităţii pentru că trăieşte. „Dragii mei, am revenit. Vreau doar să lamuresc câteva probleme. Exagerarile au mers mult prea departe. Am avut un accident. Nu ştiu dacă a fost doar un avertisment sau o intentie de a ma accidenta. Un fapt este cert: a fost ceva intenţionat. Am fost si sunt in continuare speriată. Azi am ajuns acasă. Am considerat însă ca ar fi bine ca cei care au vrut sa ma loveasca sa creada ca si-au atins scopul si nu am comentat nimic, părinţii mei cât si prietenii au vrut să mă protejeze şi să nu răspundă la nici o provocare din partea presei. Am motive serioase să nu comentez public cele întâmplate care au legatură şi cu alte câteva întâmplări”, a notat modelul pe Facebook.

Aceasta a continuat: „Poate am să reuşesc să-mi gasesc un rost departe de Romania. Sa revin doar atunci când am să văd că se schimba ceva. Sunt foarte dezamagită de ce fac unii oameni din politia şi justitia din România. Am ajuns sa cunosc fără sa vreau situatii incredibile, revoltatoare… da, vorba aceea ‘până la Dumnezeu te mănâncă sfinţii’ se pare că este foarte adevărată”.

Mădălina a încheiat: „Cel putin o vreme am sa caut sa stau în umbră, să mă adun, sa reflectez, sa vad ce trebuie schimbat in viata mea … Multumesc lui Dumnezeu că am scapat cu BINE şi de aceasta dată! Stiu câte persoane imi vor răul, dar Dumnezeu mă apară şi mă protejează de fiecare dată! Îmi pare rău pentru toţi cei care s-au bucurat crezând că am murit”.

 

 

blank