Showbiz, Stiri

Mădălina Secuianu, în comă?! Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat exact

Cristi Marin: “A fost crimă organizată”

madalina secuianu

Vestea că fotomodelul Mădălina Secuianu  s-ar afla în stare critică, într-o clinică din Roma, iar şansele ei de supravieţuire ar fi minime, i-a uimit pe apropiaţi.

Frumoasa Mădălina Secuianu (24 de ani) suferea că soțul ei, Rustem, avea probleme cu legea, fiind acuzat că a furat 23 kg de bijuterii din aur

Mădălina locuia la Roma de ceva vreme şi trăia din joburile avute în cluburi, ca fotomodel. Nimeni nu crede că frumoasa femeie ar fi sărit în faţa unei maşini pentru a-şi lua zilele, aşa cum se zvoneşte.

În jurul accidentului planează multe semne de întrebare, iar victima nu poate povesti cum au stat lucrurile în acea zi fatidică, deoarece s-ar afla, în continuare, în comă. O vecină de-a acesteia, din Roma, are habar de accident: “Am aflat că trăieşte doar datorită aparatelor şi că e în comă. Ar fi fost lovită de o maşină sau s-ar fi aruncat singură”, se arată în presa mondenă.

Apropiaţii fetei au ridicat neputincioşi din umeri. Unii cred că este o invenţie de dragul publicităţii, alţii preferă să tacă.

cristi-marin-01

Numai Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, şi-a dat cu părerea: “La câte ameninţări a primit fata asta şi a mai avut şi maşina vandalizată, nici o clipă nu cred că a vrut să se sinucidă. A fost crimă organizată. Nu-mi vine să cred şi n-am ştiut despre ea. Cineva, nu ştiu cine, a vrut să o omoare. Cum este viaţa asta, azi eşti, mâine, nu… Soarta! Mi s-a făcut pielea de găină”.

La uşa părinţilor femeii, care locuiesc în zona Dristor, n-a răspuns nimeni. Vecinii au aflat de necazul Mădălinei şi sunt siguri că mama şi tatăl ei au plecat la spitalul din Roma.