Showbiz, Stiri

Mădălina Pamfile s-a umplut de celulită!

Starleta nu se lasă şi tot defilează pe podium aproape goală

61376993

Madalina Pamfile a spus adio siluetei anorexice si a pus deja cateva kilograme in plus. Sa spunem ca bruneta a revenit la greutatea pe care o avea in momentul in care s-a lansat, insa aceasta silueta nu o mai avantajeaza acum, din cauza celulitei.

61315686

In urma cu cateva luni, prietenii Madalinei Pamfile isi faceau griji si se intrebau ce s-a intamplat cu fosta asistenta TV de a ajuns atat de slaba, speriati ca mai are putin si atinge pragul anorexiei.

61315684

Ei bine, nu doar ca nu a atins acel prag, insa a inceput sa puna la loc kilogramele pierdute. Faptul ca nu a facut sport si ca viata la Timisoara alaturi de iubitul ei, Claudiu, a fost una sedentara, a lasat amprente pe trupul brunetei.

61432613

Fata de ultimele aparitii, unde aducea cu modelele internationale, care nu au mai mult de 45-48 de kilograme, acum Madalina nu mai era deloc doar piele si os. Pe langa asta, celulita se vedea cu ochiul liber, un detaliu deloc de neglijat mai ales pentru fotomodele.

61432614

Problema celulitei nu este una noua pentru fosta asistenta TV. Tanara a avut mereu de-a face cu acest inconvenient, insa intr-o perioada, atunci cand era foarte slaba, nu era la fel de vizibila. Cel mai probabil totul se intampla din cauza alimentatiei defectuoase si a lipsei de miscare fizica.

blank