Showbiz, Stiri

Madalina Pamfile s-a impacat cu fotbalistul

Dupa ce a jurat ca nu ii mai da nicio sansa fotbalistului Cristian Daminuta si a plecat in Italia, sa-l dea uitarii, Madalina Pamfile a revenit in bratele fotbalistului. „Responsabili” pentru impacare sunt chiar prietenii cuplului.

61560854

Madalina Pamfile se declara din nou fericita la bratul lui Cristian Daminuta. Dupa ce s-au certat pe motivul infidelitatii fotbalistului, fosta asistenta TV a decis sa-i mai dea o sansa tanarului. De altfel, prietenii celor doi au complotat ca acestia sa formeze din nou un cuplu si se pare ca au reusit.

61578778

Timp de aproape doua saptamani, Madalina a stat in Italia, la mama ei. Fosta asistenta TV a parasit Romania cu speranta ca asa poate trece mai usor peste despartirea de Daminuta. Cu toate ca s-a destainuit prietenelor si le-a asigurat ca nu mai vrea sa mai aiba de-a face cu fotbalistul, acestea si-au dat seama ca Pamfile inca suferea dupa el. Asa ca, sub pretextul ca trebuie sa vina in calitatate de martor la o cununie civila, Pamfile a fost adusa in fata lui Daminuta. Deoarece erau la o nunta, cei doi au lasat in urma toate problemele personale si s-au comportat exemplar. Mai mult, Pamfile pare ca a uitat complet de infidelitatile tanarului si i-a acordat o alta sansa.

blank