Showbiz, Stiri

Mădălina Pamfile recunoaşte că a ajuns la sapă de lemn: „Mă întreţin părinţii”

Cândva în mare vogă, Mădălina Pamfile a ajuns la fundul sacului. Ea nu mai lucrează de când a părăsit postul de asistentă TV şi nici nu mai este căutată să urce pe podiumurile de modă. Bruneta a plecat recent în Italia, la mama ei naturală, care o ajută cu bani.

10-pamfile-03_tifet-cap-maini_umar_702ad04a6c

Pentru Mădălina Pamfile, faptul că are două familii, cea care a adoptat-o de când era mică, pe de o parte, şi cea a mamei naturale, de partea cealaltă, reprezintă acum un mare avantaj. Rămasă şomeră, fosta asistentă TV nu mai are nici o sursă de venit, dar, cu toate acestea, reuşeşte să facă faţă vieţii scumpe pe care o duce în Capitală.
Nu are încă o relaţie stabilă

În ajutor nu i-a sărit vreun iubit bogat, care-i cam… lipseşte, ci rudele. “Nu am nici un job de ceva timp. În toată această perioadă, m-au ajutat şi încă mă întreţin părinţii cu bani. Am două familii, care au un copil comun… Mamele mele, cea naturală, din Italia, şi cea care m-a crescut, îmi dau atât bani de chirie, cât şi să trăiesc decent”, a mărturisit Mădălina pentru Libertatea.

Bruneta a mai spus că în prezent nu are o relaţie stabilă şi a vorbit despre Cristian Daminuţă, ultimul său iubit: “Noi ne certăm, noi ne împăcăm. Ne cunoaştem, dar nu avem o relaţie”, a adăugat aceasta. Mădălina nu a ascuns nici că, în momentul în care vreun iubit i-ar cere să nu muncească, atunci acesta ar trebui să îndeplinească anumite condiţii: “Dacă vrea să stau acasă, trebuie să se ocupe şi de partea mea materială”.

blank