Showbiz, Stiri

Mădălina Pamfile, în pijama şi cu sânii la vedere!

Au văzut-o aşa sute de oameni… simultan!

pamfile-sani-sfarcuri_01

Adriana Bahmuţeanu și-a deschis de ceva vreme o croitorie cu prețuri prietenoase, care se adresează, conform spuselor soției lui Silivu Prigoană, în special femeilor cu forme.

În curând însă, va scoate pe piață o colecție care se adresează și femeilor tinere, rochiile fiind pictate și realizate manual, croite în așa fel încât să ascundă imperfecțiunile corpului, iar femeile să pară mai slabe. Prima prezentare de modă a creațiilor sale, organizată de firma unde este asociată și Denisa Nechifor, a avut loc joi seară, în Princess Club din Regie. Pentru accesorizarea modelelor, Adriana a apelat la bunul să prieten, Cătălin Botezatu.

pamfile-sani-sfarcuri2_02_ac83d3dc4a

La debutul său în lumea modei, Adriana a fost susținută și de soția lui Romica Tociu. După ce au defilat în rochiile de cocktail ale Adrianei, manechinele, printre care și Mădălina Pamfile, Raluca Dumitru, Ramona Plăişanu sau Florentina Raiciu, au defilat în cămăși de noapte transparente… create de Nicoleta Tociu.

Mădălina Pamfile a fost însă senzaţia serii. Ea a primit pentru defilare numai ţinute cu sânii la vedere. Sexoana brunetă şi-a etalat în întregime nurii, atât într-o rochie neagră, realizată din voal în partea de sus, cât şi într-o lenjerie sexy. Ea a fosta atracţia serii, toţi cei din jurul podiumului grăbindu-se să îi facă fotografii.

 

 

blank