Showbiz, Stiri

Madalina Pamfile mananca in fiecare zi la restaurant si lasa 200 de lei la cafea

Madalina Pamfile mananca in fiecare zi la restaurant si lasa 200 de lei la cafea

Madalina Pamfile a povestit presei cum ea mananca in fiecare zi la restaurant si ca atunci cand merge la cafea, nu poate sa lase mai putin de 200 de ron per comanda. Aceasta a spus cum la ea acasa nu e nimic de mancare asa ca de aia merge la restaurant, cat despre cafea, de multe ori este dezamagita ca nu merge chiar in fiecare zi. 

Ea a spus ca ar merge in fiecare zi la cafea dar prietenele ei nu au bani sa bea cafeaua care ii place Madalinei. Pai mai fata draguta, de ce nu le faci tu cinste prietenelor cu cate o cafeluta si un cotlet de porc daca sta treaba asa.

 

Adica ce daca multi dintre romani muncesc cate 13 ore pe zi sa plateasca intretinere, utilitati, scoala copiilor, sa aiba grija de copii si sa mai si manance, cand tu doar iti fluturi poponeata pe la tv si pac… uite banu’ si de cafeluta. Succesuri!

 

“Vreau sa demonstrez ca nu sunt asa cum am fost prezentata si ca mi s-a pus o eticheta gresita. Pana la urma ce am facut? Am fost impreuna cu un fotbalist, nu am facut nimic iesit din comun. Am aparut si dezbracata, dar nu oricine apare pe paginile revistei cu pricina sau la televizor. […] La mine acasa nu prea gasesti nimic de mancare. Am o paine si cate ceva pentru a face sandvisuri. Oricum o masa pe zi o iau la restaurant. La cafenea las cate 2 milioane (n.r-  200 lei noi)  de fiecare data. As merge in fiecare zi la cafenea, dar prietenele mele nu au bani sa mearga in fiecare dimineata sa bea cafeaua care-mi place mie.”, a spus Pamfile.