Monden, Stirea Zilei, Stiri

Madalina Pamfile isi tine sanii doar pentru ea, nu mai face poze goala

Madalina Pamfile isi tine sanii doar pentru ea, nu mai face poze goala

blank Madalina Pamfile si-a achizitionat recent un nou set de sani. Aceasta a apelat la chirurgie plastica pentru a-si modifica bustul insa nu are de gand sa isi expuna noua achizitie intr-o revista pentru barbati. Madalina a intrat in lumea showbiz-ului din momentul in care a pozat goala alaturi de Radu Mazare, ulterior ajungand prin emisiuni tv. Madalina Pamfile inca nu este pregatita sa se etaleze prin reviste pentru barbati deoarece inca nu este multumita de propiul corp.

„Nu voi mai poza in reviste pentru barbati. Nu am de gand sa-mi mai fac nicio modificare fizica, silicoane mi-am pus pentru ca am slabit si mi-au scazut sanii. Inca iau antibiotice pentru vindecare, mi-am dat jos bandajele si port bustiera. Nu am sani foarte mari nici acum, mi-am pus 295 ml.„, a spus fosta asistenta a lui Dan Capatos. 

Pe de alta parte Madalina clar este foarte atenta in privinta look-ulu mereu cautand sa corecteze orice defect : „Imi pare rau ca mi-am pus buze, mi-am stricat profilul. Eu aveam buze mari si inainte, iar zambetul meu arata destul de bine.”

blank