Showbiz, Stiri

Madalina Pamfile ar fi facut avort!

Dupa ce Denisa Botcari a anuntat ca este insarcinata cu fotbalistul Cristian Daminuta, blonda arunca o alta bomba. Aceasta sustine ca iubita jucatorului ar fi facut avort.

61580301

Denisa Botcari s-a infuriat la culme dupa ce a aflat ca Madalina Pamfile i-a transmis ca ii poate creste copilul impreuna cu Daminuta. desi bruneta spune ca nu crede ca fotbalistul ar fi tatal bebelusului pe care il asteapta Botcari, daca se va confirma contrariul, atunci e pregatita sa devina… mama.

Blondina a luat foc la auzul acestor declaratii si le-ar fi marturisit unor apropiati ca Madalina nu are cum sa ii creasca ei copilul, mai ales ca ea a facut avort atunci cand a ramas insarcinata. Botcari a mai spus nervoasa ca o astfel de femeie nu are cum sa fie mama si daca si-ar fi dorit asta, atunci ar fi trebuit sa isi pastreze copilul ei, nu pe al altora.

61580302

Dupa ce a aflat ca Pamfile s-ar fi impacat cu Daminuta, Denisa Botcari le-a mai spus apropiatilor ca nu are nevoie de nimic de la el si ca poate avea singura grija de bebelusul ei. In plus, blondina nu vrea sa mai auda de fotbalist sau de actuala iubita a acestuia.

Canda a auzit zvonurile potrivit carora el ar fi tatal copilului pe care il asteapta Denisa Botcari, Daminuta a rabufnit.

„Este gravida cu mine? Da, bine, si eu sunt Brad Pitt. Am altele pe cap, nu am chef sa intru in astfel de regii prostesti. Nu am avut o relatie cu Denisa Botcari, nu am fost un cuplu, asa ca nu are cum sa fie gravida cu mine. Intr-adevar, ne stim din anturaj, avem prieteni comuni, dar nimic mai mult”, ne-a declarat fotbalistul, in exclusivitate.

blank