Showbiz

Madalina Pamfile a incasat 5000 de euro doar ca sa se dezbrace

Madalina Pamfile, fosta asistenta a lui Dan Capatos, a incasat 5000 de euro pentru a-si da hainele jos

Madalina PamfileDe cand a plecat de la Dan Capatos din emisiune, Madalina Pamfile, in varsta de 20 de ani,  nu face decat sa strabata toate cafenelele, sa conduca masini scumpe de la iubitii ei si sa mearga la shopping.

 

Dupa ce si-a expus viata la tv si a aparut arsa cu tigara de catre iubitul ei de la vremea respectiva, impreuna cu Cruduta, iata ca ii vine randul sa fie si platita ca toate asistentele pentru intreaga reputatie care si-a facut-o. Mai mult decat atat, multi barbati o vor doar de distractie sau ca sa aiba cu cine sa se afiseze, iar daca am lasa imaginatia sa plece la vale nici stim ce face prin dormitoare Madalina Pamfile.

 

Insa Madalina Pamfile a reusit sa puna mana pe un shooting pentru a face reclama unui salon de frumuseste din cartierul Militari, Bucuresti. Chiar daca imaginea ei este folosita pentru a face reclama la unghii false sau diverse tratamente, Madalina Pamfile a incasat in jur de 5000 de euro.

 

Aceasta a declarat presei ea frecventeaza acel salon cam de un an de zile si la un moment dat s-a trezit cu o oferta babana. Madalina Pamfile a mai spus presei ca se afla intr-o pauza si ca nu se intoarce momentan in televiziune. 

 

blank