Showbiz, Stiri

Mădalina Manole ar fi vrut să-şi facă un nud, înainte de a muri

Sabin Bălaşa a avut o ofertă de invidiat!

Madalina Manole

Madalina Manole s-a oferit sa-i pozeze nud pictorului Sabin Balasa, dar acesta nu a putut sa-i indeplineasca dorinta pentru ca a avut un program incarcat.

Sabin Balasa a fost la un pas sa o picteze goala pe Madalina Manole. Artistul care a murit in 2008, a dezvaluit la un moment dat cum a fost abordat de cantareata: “Eu sunt foarte bun prieten cu Lucian Avramescu, poetul, si eram intr-o seara la ziua lui, iar Madalina mi-a propus sa-mi pozeze nud, ca ea nu pozeaza la reviste. Ar fi putut sa apara intr-o lucrare, ca eu nu fac doar nuduri. Oferte am cu gramada de la persoane care ar vrea sa-mi pozeze”.

Sabin Balasa

Din pacate, pictura nud a Madalinei nu s-a materializat: “Am fost foarte ocupat si discutia noastra de atunci nu s-a materializat. Eu i-am apreciat dorinta. E o fata frumoasa. Dar comenzile nu mi-au permis sa materializez un asemenea proiect”, a marturisit Balasa.

Madalina Manole a recunoscut in 2002 ca s-a gandit sa fie muza pictorului: “M-am simtit precum Veronica Micle si insusi Eminescu imi face o declaratie de dragoste sub forma unei poezii de amor”. Cantareata s-a sinucis chiar in ziua in care implinea 43 de ani, pe 14 iulie 2010.

blank