Mădălina Ghenea a fost „prinsă” de paparazzi în compania unui celebru actor de la Hollywood. Cu toate că întotdeauna a fost discretă atunci când a venit vorba despre bărbații din viața ei, de această dată, fotografii aflați pe străzile Italiei au fost extrem de vigilenți.

Cunoscuta vedetă de origine română Mădălina Ghenea a fost văzută în compania actorului Jared Leto. Actorul s-a prezentat ca un adevărat gentleman, la sacou şi cu flori pentru Mădălina Ghenea, care ulterior l-a însoţit la cină.

Actorul în vârstă de 49 de ani a jucat alături de de românca din Slatina în producţia „House of Gucci”, film regizat de Ridley Scott, care va avea premiera în întreaga lume la sfârşitul lunii noiembrie.

Este posibil ca cei doi să se fi cunoscut chiar pe platourile de filmare ale acestei pelicule. De altfel, odată cu această producție, ușile către lumea de la Hollywood s-au deschis și mai mult pentru Mădălina Ghenea. Care a jucat și alături de Al Pacino sau Lady Gaga.

În acest film, Mădălina o interpretează pe Sophie Loren, iar Jared Leto îl joacă pe designerul Paolo Gucci:

„Tot ce pot spune este că sunt atât de mândră ❤️. Mulțumesc pentru această oportunitate care mi-a schimbat viața, zeule Ridley Scott”, spunea românca despre rolul care îi va schimba viața.

Așadar, Mădălina Ghenea s-a întâlnit pentru a lua cina cu Jared Leto. Actorul a purtat o ținută elegantă formată dintr-un sacou de catifea de culoare verde, cămașă albă și pantaloni negri.

Cuceritoare ca întotdeauna, românca a purtat o pereche de pantaloni negri de piele. Și o geacă de piele alb cu negru. S-a bucurat foarte mult când a primit trandafiri de la Jared, fotografii surprinzându-i zâmbetul şi uimirea.

Mădălina Ghenea