Mădălina Ghenea
Showbiz

Mădălina Ghenea și iubitul ei bulgar, Grigor Dimitrov, prima apariție oficială, la un eveniment monden. Actrița a purtat o rochie superbă

Mădălina Ghenea și iubitul ei bulgar, Grigor Dimitrov, și-au făcut prima apariție oficială, la un eveniment monden. Mădălina Ghenea s-a prezentat alături de iubitul bulgar Grigor Dimitrov la un festival de film din Italia, marcând astfel prima loc lor ieșire oficială, în calitate de cuplu. Actrița româncă a arătat absolut superb și a radiat de fericire la brațul partenerului.

Mădălina Ghenea și iubitul ei bulgar, Grigor Dimitrov, și-au făcut prima apariție oficială, la un eveniment monden. Actrița româncă Mădălina Ghenea și iubitul ei bulgar, tenismenul Grigor Dimitrov, au bifat prima apariție publică, în calitate de cuplu. Cei doi au fost prezenți la un festival de film din Italia, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor, în special asupra Mădălinei Ghenea.

Mădălina Ghenea

Mădălina și iubitul ei bulgar, Grigor Dimitrov, și-au făcut prima apariție oficială, la un eveniment monden
Actrița româncă a făcut senzație pe covorul roșu, la brațul noului ei partener, bulgarul Grigor Dimitrov. Cei doi s-au afișat, la un festival de film din Italia. Mădălina Ghenea a fost superbă într-o rochie elegantă neagră, decoltată și cu umerii goi. Mădălina și Grigor zâmbeau precum doi îndrăgostiți nu și-a putut dezlipi ochii unul de la celălalt.

Zvonurile despre relația Mădălinei Ghenea cu Grigor Dimitrov au apărut deja din luna aprilie, însă românca a decis să fie discretă în această privință. Cuplu și-a făcut publică relația pe Instagram și acum nu-și mai ascund afecțiunea unui față de celălalt.

Paprazzi au surprins-o pe Mădălina Ghenea, la Wimbledon, sărutându-l pe Dimitrov după un meci.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au făcut furori la Roland Garros

Mădălina Ghenea reușește să atragă atenția ori de câte ori își face apariția. Românca și-a însoțit iubitul și la meciurile de la Roland Garros, unde a făcut furori îmbrăcată într-o ținută albă. De asemenea, vedeta a aplaudat loviturile iubitului ei împotriva adversarului.

Mădălina și Grigor Dimitrov au fost discreți cu relația lor, iar la începutul lunii mai, cei doi și-au oficializat relația amoroasă. Ei au postat pe Instagram o serie de poze dintr-o ședință foto, cu mesajul „În curând, lăsându-și fanii în suspans. Pe conturile lor de Instagram au început să apară mesaje siropoase de genul „Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil! au început să fie prezente zilnic.

Grigor Dimitrov, noul iubit al Mădălinei Ghenea s-a iubit în trecut cu faimoasa Maria Sharapova. Cei doi au format un cuplu la sfârșitul anului 2012 și au oficializare relația după Openul de la Madrid, din 2013.

FOTO: Hepta Instagram

blank