Showbiz

Madalina Ghenea se distreaza pe seama fanilor sai

Madalina Ghenea se distreaza pe seama fanilor sai

Madalina babele frateOdata intoarsa din Romania, Madalina Ghenea are timp sa se joace cu admiratorii sai, postand pe pagina ei de internet poze cu tâlc.

 

Se pare că vedetei i-a căzut bine vacanta petrecuta in Romania alaturi de Gerard Butler, chiar daca paparazzi au fost pe urmele ei.

Frumoasa actrita este pusa zilele acestea pe sotii si nu conteneste in a posta pe contul ei de Facebook fotografii extrem de haioase si pline de subinteles….
Desi toata lumea credea ca mini-vacanta pe care Madalina Ghenea si Gerard Butler au petrecut-o impreuna in Romania s-a lasat cu o cearta intre cei doi, lucrurile nu stau deloc asa.

A plecat doar de cateva zile cartre Italia, acolo unde filmeaza un nou sezon al celebrului serial „Borgia”, dar Madalina a postat pe contul ei de Facebook cateva mesaje prin care spunea ca deja ii este dor de plaiurile natale.

Ea a impartasit fanilor ei chiar si o imagine din vacanta petrecuta in Romania, fotografie cel mai probabil facuta de insusi Gerard Butler la Babele din Bucegi si in care ea apare alaturi de fratele ei si viitoarea sotie a acestuia.

In plus, romanca ce i-a cucerit pe straini cu frumusetea ei pare pusa pe sotii. Ea a reusit sa starneasca hohote de ras celor ce-i urmaresc activitatea pe Facebook prin intermediul a doua fotografii.

Prima dintre aceste imagini, cea pe care Madalina a descris-o ca fiind „o fotografie mai veche cu ea”, reprezinta un spermatozoid.

Cea de-a doua are un mesaj cu subinteles. Este vorba despre o imagine in care apare o femeie ce spune: „M-au incatusat si mi-au spus ca orice voi spune va putea si va fi folosit impotriva mea. Asa ca am spus ‚Gerard Butler’”.

blank