International, Stiri

Mădalina Ghenea, părăsită pentru Lupita Nyong’o?!

Presa americană a luat-o razna, clamând relaţia lui Michael Fassbender cu Lupita

ghenea-fassbender-lupita

Dupa despartirea de frumuselul Gerard Butler, Madalina Ghenea parea ca si-a regasit fericirea in bratele unui alt actor celebru de la Hollywood, Michael Fassbender. Presa internationala vuieste insa acum despre o posibila idila intre Fassbender si Lupita Nyong’o, colega lui de platou din filmul „12 Years a Slave”.

Madalina Ghenea a atras atentia presei internationale atunci cand a fost surprinsa de paparazzi alaturi de Leonardo DiCaprio, zvonindu-se pe atunci ca romanca noastra ar fi fost iubita actorului pentru o vreme.

Apoi, Madalina Ghenea a trait o mult mediatizata si foarte tumultoasa poveste de dragoste cu Gerard Butler, insa, relatia lor s-a incheiat, deja, de mai multe luni.

La scurt timp dupa despartirea de Butler, Madalina Ghenea parea ca si-a regasit fericirea in bratele unui alt celebru actor de la Hollywood. Este vorba despre frumuselul Michael Fassbender.

Toate lucrurile pareau sa mearga ca pe roate intre ei, dar Fassbender a hotarat ca la Premiile Oscar sa fie insotit de mama lui, nicidecum de iubita sa.

Poate de acolo sa fi inceput niscaiva probleme in cuplu, intrucat presa internationala vuieste acum referitor la faptul ca Michael Fassbender ar fi de fapt indragostit pana peste cap de Lupita Nyong’o, colega lui de platou din „12 Years a Slave” si noua senzatie a Hollywood-ului.

blank
blank