Mădălina Ghenea
Showbiz

Mădălina Ghenea, furioasă. „Nu înțeleg de ce vă bateți joc de părinții mei!”

În miez de noapte, din Riad, Mădălina Ghenea face acuzații șocante. Supărată din cauza unor informații care au apărut în spațiul public, Ghenea iese la atac și lămurește situația.

„Nu mă voi obișnui cu răutatea că nu-mi aparține(…) cine plătește aceste articole este o persoană din trecutul meu(…) Vizavi de ce se scrie o persoană care își dorește și plătește pentru acele articole este un fost, un domn pe care l-am refuzat. Chiar credeți că nu reușesc să-mi găsesc un partener în cei 8 miliarde de oameni. Faptul că încercați să convingeți publicul că familia mea este un fel de familia Adams mi se pare buhuhu.(…) Nu înțeleg de ce trebuie să vă bateți joc în acest fel de părinții mei care nu v-au făcut nimic, nu sunt persoane de interes public, nu aveți nici un drept sa va luați de familia mea. (…) Ce este totuși interesant, nu faceți altceva decât să îmi arătați cât de importantă sunt pentru voi. (…) Ați amenințaț că să va prezentati în fața casei și o să mă omorâți, violați, mă aruncați la gunoi, amicii mei vor fi omorâți, ca și familia mea. Toate aceste amenințări sunt gratuite, nu v-am făcut niciodată nimic, absolut nimic, în 21 de ani nu am vorbit despre relațiile mele, nu am vorbit urât despre nimeni, niciodată!” a explicat vedeta în mai multe story-uri postate pe pagina ei de Instagram.

Mădălina Ghenea a adăugat faptul că avocații ei se vor ocupa de tot ceea ce s-a spus despre familia ei și că nu înțelege de ce este miza acestui val de răutate. În urmă cu câteva săptămâni, Ghenea a fost ținta Angelei Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, care a spus despre româncă faptul că nu ar fi ceea ce pare și că suferă de invidie și de răutate la adresa ei. Atunci mai multe sute de mesaje cu injurii, care proveneau de la albanezi au luat cu asalt căsuța de mesaje a Mădălinei Ghenea.

blank
blank