Mădălina Ghenea
Showbiz

Mădălina Ghenea, fabuloasă în costum de baie. Imaginile sunt virale: „Dacă feminitatea ar avea un nume l-ar purta pe al tău”

Recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, Mădălina Ghenea a reușit să-și surprindă din nou prietenii virtuali. Mândră de felul în care arată, ea a făcut public un videoclip în cadrul căruia și-a etalat silueta de invidiat.

Cu doar câteva zile înainte de Revelion, actrița Mădălina Ghenea a făcut public un videoclip surprins la o ședință foto, în cadrul căruia își etalează silueta perfectă într-un costum de baie alb, format din nou piese.

Filmată pe o terasă, Mădălina Ghenea s-a unduit, a zâmbit și și-a expus formele perfecte cum a știut mai bine, iar comentariile din partea prietenilor virtuali nu au întârziat să apară.

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, în costum de baie alb / Instagram

„Decembrie”, a scris ea în dreptul videoclipului, iar fanii au reacționat imediat: „Îmi amintești de Sophia Loren”, „Dacă feminitatea ar avea un nume l-ar purta pe al tău!”, „Întotdeauna splendidă”, „Cea mai frumoasă femeie din lume!”, „Dumnezeu în varianta feminină”, au fost câteva dintre comentariile apărute pe rețelele sociale.

Totodată, videoclipul postat de actriță a devenit rapid viral, mulți prieteni virtuali de-ai ei arătându-se uimiți de felul în care se menține în formă.

La ce truc apelează Mădălina pentru a se menține în formă

Mădălina Ghenea reușește să arate uimitor în ciuda programului său încărcat. Vedeta are o frumusețe aparte și o siluetă pe care multe femei și-ar dori să o aibă. Recent, românca stabilită în Italia a dezvăluit la ce truc apelează pentru a se menține în formă.

Într-un videoclip postat pe Instagram, acolo unde ţine legătura cu fanii, Mădălina Ghenea a dezvăluit că ţine post intermitent (intermitent fasting-n.r.), ceea ce înseamnă că mănâncă până la o anumită oră, iar apoi face o pauză lungă în care consumă doar apă, de obicei între 12 și 16 ore.

blank