Showbiz, Stiri

Madalina Ghenea a chefuit de ziua ei fara Gerard Butler

Madalina Ghenea si-a serbat ziua de nastere fara iubitul ei, Gerard Butler. Dupa ce a petrecut, vedeta a facut o sesiune de yoga

madalina-ghenea

Actrita Madalina Ghenea a ajuns sa isi petreaca ziua de nastere fara iubitul ei, Gerard Butler. Desi cei doi sustin ca nu sunt certati, nu sunt vazuti impreuna mai deloc. 

Dupa plecarea fulgeroasa a Madalinei din mini-vacanta petrecuta in Romania, alaturi de Gerard Butler, acum frumoasa romanca isi petrece ziua de nastere singura. Aceasta a implinit ieri varsta de 25 de ani, sarbatorind in Thailanda. 

RTEmagicC_10-ghenea2.jpg

Madalina Ghenea a petrecut in camera de hotel impreuna cu mai multi prieteni, in acest timp a postat pe contul personal de Facebook o poza cu un status destul de trist :  “Happy birthday to me…!!! It’s my party and I’ll cry if I want to” (n.r.  “La multi ani mie… E petrecerea mea si pot sa si plang daca vreau” – titlul unei melodii).

RTEmagicC_10-ghenea3.jpg

Dupa ce a petrecut fara iubitul ei, Madalina Ghenea a ales sa faca o sesiune de yoga pentru a mai uita de probleme si pentru a se relaxa.