Showbiz, Stiri

Mădălina este foarte botoasă de când a rupt-o cu Belu!

Suferă ca un câine, biata fată, după fotbalistul de la Concordia Chaijna, care de curând a părăsit-o definitiv!

Madalina mareAtât de mult a plâns încât i s-au bulbucat ochii şi buzele i s-au inflamat. Mădălina Pamfile este de nerecunoscut şi parcă strigă după ajutor… Sau, nu?!

Dar cred că exagerăm! O divă ca ea sigur şi-a găsit consoloarea în braţele altuia, că doar nu o lasă mama natură să se veştejească bunătate de fată, acum, în floarea tinereţii.

Probabil că asta şi e! Mădălina şi-o fi găsit pe altcineva şi de fapt nu suferă de durere, ci de extaz. Probabil că i-au ieşit ochii din orbite după un nou drăguţ care nu o va lăsa cu buzele… umflate…

În fine, orice ar fi la mijloc, ingenua Mădălina nu ne explică, ci doar ne arată! Şi-a făcut o poză atât de nereuşită încât pare că au luat-o razna toate de pe faţa ei.

buze MadalinaBuzele au crescut exagerat, parcă-s puse de cineva pe chipul ei. Ochii sunt umflaţi, iar machiajul o dezavantajează. Ori s-a trezit buhăită după ce s-a distrat în vreun club, fie şi-a pus prea multe cosmetice care i-au dăunat buzelor, dornice parcă să iasă din fotografie.

Diva s-a cam grăbit şi şi-a pus imediat poza pe Facebook, iar prietenii ei virtuali s-au speriat! „Ce botoasă eşti, buzele tale 2 kilograme”, „ah, buzele tale”, „aşa bot…” sunt doar câteva dintre comentariile fanilor de pe Facebook.

Trebuie să faci ceva, să-ţi revii, Mădălina Pamfile!

blank
blank