Showbiz, Stiri

Mădălin Ionescu şi Cristina Sişcanu, nevoiţi să ajungă din nou în faţa altarului

Verighetele le-au fost furate de hoţii care le-au spart casa luna trecută, iar acum Mădălin Ionescu şi Cristina Sişcanu au de gând să îşi achiziţioneze inele noi pe care să le sfinţească în biserică.

 cristina-siscanu-si-madalin-ionescu

 Madalin Ionescu si Cristina Siscanu vor ajunge din nou in fata altarului. Cei doi soti au de gand sa isi cumpere verighete noi, dupa ce inelele de la nunta au fost furate de hotii care le-au spart casa luna trecuta.

Astfel, prezentatorul emisiunii Wowbiz si sotia lui vor intra din nou in biserica pentru a-si sfinti noile bijuterii.

Casa lor a fost pradata de hoti luna trecuta. In timp ce se aflau la film, hotii au fortat geamul de la bucatarie si au intrat in vila din Otopeni furand obiecte in valoare de peste 7000 de euro, printre care si verighetele lor.

madalin-ionescu-casa-hoti-5

„Au intrat pe geamul de la bucatarie. Au lucrat meticulos, au scos geamul si plasa de protectie fara sa rupa nimic. Eu am intrat prima in casa, apoi a venit si Madalin. El era extrem de nervos si a luat-o la fuga pe scari sa vada daca mai sunt in casa. M-am speriat. Cand am intrat in casa, am vazut usa de la garaj deschisa, apoi toata casa devastată”, a declarat Cristina.

Ea spune ca doar de trei ori au scos verighetele de la mana, ultima fiind si in ziua fatidica. „Imi uitasem verigheta acasa, stiam exact unde o lasasem ultima oara si cand m-am uitat acolo nu mai era. Cred ca de cand m-am maritat cu Madalin, am scos verigheta de doua sau de trei ori de pe deget. Si hotii ne-au spart casa exact in seara in care o lasasem”, a adaugat ea.

blank