Showbiz, Stiri

Mădălin Ionescu, dezvăluiri despre iubirea pentru Cristina Şişcanu

Mădălin Ionescu şi soţia lui, Cristina Şişcanu, se iubesc la fel de mult ca în prima zi, chiar dacă acum sunt doi oameni foarte ocupaţi şi nu-şi permit să petreacă prea mult timp împreună. Cei doi prezentatori profită totuşi de fiecare moment în care sunt singuri, pentru a-şi manifesta dragostea pe care şi-o poartă unul celuilalt.

nas media (2)

Mădălin Ionescu a mărturisit la emisiunea lui Teo, de la Kanal D, că el şi soţia lui se iubesc la fel de mult ca în prima zi şi că îşi petrec mult timp… în dormitor. Chiar dacă şi-ar dori să îşi manifeste dragostea unul faţă de celălalt la fel de mult ca atunci când s-au cunoscut, cei doi prezentatori recunosc că acum nu mai au timp, pentru că sunt foarte ocupaţi. Totuşi, aceştia se iubesc de câte ori se iveşte o fereastră în programul lor.

“Ne petrecem mult timp în dormitor. În primul an non-stop. Nu trecea zi să nu… Al doilea an, la fel de mult”; a mărturisit Mădălin.

La rândul ei, Cristina a povestit cum s-a înfiripat idila dintre ea şi actualul ei soţ.

“M-a chemat în cabină să îmi spună că mă iubeşte. Două-trei săptămâni nu am mai vorbit cu el.A, dar a mai fost ceva înainte, a încercat să mă sărute”, a dezvăluit Cristina Şişcanu.

“A fost un început de viol”, s-a amuzat Mădălin.

Glumind că pentru ea acea primă dovadă de iubire din partea lui Mădălin a fost o “traumă”, prezentatoarea emisiunii “Draga mea prietenă” a dezvăluit că, la trei săptămâni de la acel incident, a fugit cu Mădălin la Viena, în Austria.

“La două trei săptămâni de la traumă am fugit la Viena cu avioane diferite, pentru că nu începuserăm o relaţie. Am fost cazaţi la un hotel unde se cazase Putin şi erau toţi jurnaliştii din România”, şi-a amintit ea.