Politic, Stiri

Macovei: UDMR face un JOC PERICULOS cu autonomia

Victor Ponta pune în pericol siguranţa naţională a României, spune Monica Macovei, candidat la alegerile prezidenţiale. “Niciodată în istoria României nu s-a întâmplat ca un ministru să lanseze un proiect de autonomie teritorială din Guvern. Iar premierul este un om laş, inconştient, care nu ştie ce înseamnă siguranţa naţională”, mai spune Macovei.

monicaluiza_macovei1_rsz_35893900

“Ponta nu reacţionează, Ponta zice că nu l-a citit, că o face electoral. Nu se poate să dai asemenea răspunsuri când eşti premier. Aici Ponta pune în discuţie siguranţa naţională a României. Pentru că Ponta trebuie să spună foarte clar: afară. Nu poti să ţii în Guvern un om care face aşa ceva. Deci e vorba de siguranţa naţională a României, ăsta nu e un moment în care să discuţi autonomii teritoriale, când stăm pe un butoi de pulbere”, a spus Monica Macovei.

“Pentru români, cea mai importantă e reacţia premierului, care, de fapt, e lipsă de reacţie. Este lipsă de reacţie, ne pune pe toţi în pericol. Este un om laş, inconştient, care nu ştie ce înseamnă siguranţa naţională”, a mai spus aceasta.