De ce
Showbiz

„Mă simțeam foarte obosit și aveam o formă de saturație…”. De ce s-a mutat, de fapt, CRBL în Spania

De ce s-a mutat, de fapt, CRBL în Spania. În urma unei discuții pe care a avut-o cu soția sa, CRBL a decis că este momentul să plece din țară. Astfel, cei trei și-au făcut bagajele și au hotărât să înceapă o nouă viață în Spania, iar timpul petrecut acolo le-a priit. Invitat recent la un podcast, artistul a vorbit despre schimbarea făcută, dar și despre motivul pentru care a ales să plece de fapt.

CRBL este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți artiști din țara noastră. A făcut parte din trupa Simplu, iar apoi a continuat pe plan solo. Pe lângă cariera impresionantă din muzică, acesta trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Elena, cea care i-a dăruit și o fetiță, pe Alessia. În urmă cu ceva timp, artistul a decis să facă o schimbare în viața lui, așa că a ales să plece, alături de familia sa, în Spania, unde a locuit mai bine de un an de zile.

Invitat recent la podcastul lui Radu Țibulcă, CRBL a mărturisit adevăratul motiv pentru care a decis să se mute din țară. Iată declarațiile făcute de acesta despre perioada respectivă!

De ce s-a mutat, de fapt, CRBL în Spania. În anul 2018, CRBL am simțit că este momentul de o pauză în viața sa, iar coincidența a fost că atunci și soția lui, Elena, se săturase de sistemul din România. Astfel, după o discuție serioasă în familie, au decis să plece o perioadă din țară, iar destinația aleasă a fost Spania.

„În 2018 s-a întâmplat ceva cu mine, cu ceea ce simțeam eu vis-a-vis de partea asta muzicală, de showbiz. Mă simțeam foarte obosit. Am obosit. Nu mai vedeam nimic provocator în jurul meu. Te saturi la un moment dat. Datoria mea e să urmăresc muzica. Înainte de pandemie, am zis că am uitat să ma bucur de mine. Eu când mă mai bucur de mine!? E foarte obositor, când ieși din casă de fiecare dată, să pui zâmbetul pe față și să trebuiască să fii ăla pe care oamenii îl vor. E foarte greu. Oamenii nu știu că poate azi mă doare burta, azi nu mă simt bine, azi m-a sunat mama că e bolnavă. Oamenii vor să fii mereu la cheremul lor. Aveam o formă de saturație care a coincis cu saturația Elenei despre sistemul din România. Toate erau foarte grele.„, a spus CRBL.

După perioada de vacanță, așa cum a numit-o chiar artistul, a decis să revină în țară pentru că îi era dor de public și de scenă. S-a reinventat și este pregătit să ofere ce are mai bun pe partea de muzică.

„Acolo am renăscut. Am resimțit o libertate pe care o aveam înainte de Simplu. Era ceva fascinant. Mă duceam pe faleză, nu mă știa nimeni. Elena, la fel. Am stat într-o vacanță prelungită. Nu m-am dus să muncesc, nu trebuie să câștig bani, trebuie doar să trăiesc. M-am întors pentru că mi-e dor de public, mi-e dor de scenă. M-am întors să fac din nou muzică.”, a mai spus CRBL.

blank