Actualitate, Featured

Lupta politică dusă la cote inimaginabile! Primar PSD, amenințat cu MOARTEA în benzinărie

Primarul din Orșova, Marius Stoica, a fost amenințat cu moartea intr-o benzinarie din oras. Agresorul i-a pus cuțitul la gât primarului și i-a spus să se potolească. La câteva minute de la întîmplare, agresorul a fost ridicat si dus la Politie pentru audieri.

Primarul PSD, Marius Stoica a sunat la 112 si a reclamat ca un barbat pe care il cunoaste l-a amenintat. “Eram in benzinarie sa ii cumpar copilului un suc, ma rugase sa ii duc acasa. Am luat sucul, m-am dus la casa, am platit si apoi a aparut un om mai robust, cu tatuaje multe, il stiam pe individ, are probleme cu legea. S-a repezit la mine, m-a injurat, m-a amenintat. I-am zis sa ma lase in pace. A reusit sa ma scoata afara, acolo a profitat de faptul ca nu era nimeni, m-a luat de gat si mi-a zis: “ba, potoleste-te ca te omor” si mi-a pus ceva la gat.

Nu stiu daca era cutit, nu am apucat sa vad pentru ca ma stransese cu bratul de gat. M-am speriat, am inceput sa ma zbat, am reusit sa scap din prinsoarea lui si am fugit inapoi in magazin. Am sunat la 112, iar Politia a venit imediat. El nu a apucat sa fuga de la fata locului, asa ca l-au luat la Politie. Nu mi-a spus cu ce sa ma potolesc, de ce m-a amenintat”, a declarat Marius Stoica. Agresorul edilului a fost dus la sediul Politiei Orsova pentru audieri.