Hai la mare, cu 159 de lei/sejur!

 mare (4)

Pentru a “dezmorţi” activitatea de la malul mării, patronatele din turism vor lansa luni programul “Litoralul pentru toţi”, prin care oricine îşi poate petrece vacanţa la preţuri avantajoase. Tarifele pornesc de la 159 de lei pe sejur, la hotel de o stea, şi ajung până la 605 lei, la cinci stele.

Pentru intervalul 5 mai-15 iunie, când se desfăşoară programul, vor fi disponibile peste 5.000 de locuri de cazare în unităţi din toate staţiunile judeţului Constanţa.

Zona Mamaia – Constanţa – Eforie Pentru şase nopţi de cazare la un hotel de o stea, turiştii trebuie să plătească 205 lei de persoană, 235 de lei la un hotel de două stele sau 315 lei cu mic dejun inclus, 265 de lei la un hotel de trei stele ori 425 de lei cu mic dejun, 485 de lei la un hotel de patru stele, respectiv 605 lei la unul de cinci stele.

Turiştii beneficiază şi de varianta all inclusive, care asigură toate cele trei mese servite în regim bufet, băuturi, acces la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă. Tarifele maximale pentru sejururi all inclusive de cinci nopţi ajung până la 765 de lei/persoană la un hotel de trei stele, 875 de lei/persoană la unul de patru stele şi până la 985 de lei de persoană la o unitate de cinci stele. În alte staţiuni tarifele maximale sunt mult mai mici.

Alte staţiuni mai puţin pretenţioase Acestea sunt cuprinse între 159 de lei/persoană la un hotel de o stea şi 469 de lei/persoană la un hotel de cinci stele.

“Până acum s-au înscris în program 38 de hoteluri din staţiunile de pe Litoral, care pun la dispoziţie 5.408 locuri pe serie. Locurile vor fi vândute în peste 70 de agenţii de turism din toată ţara, ceea ce înseamnă că cel puţin 32.000 de turişti vor putea beneficia de vacanţe pe Litoral la preţuri reduse”, a spus Corina Martin, preşedinta Asociaţiei de Promovare Litoral-Delta Dunării.

 

Citeste si...
Sânziana a pus mâna pe un contract de 3.000 de euro!