Vedeta e dezarmant de sinceră: “Când e lună plină, n-am chef de sex”

luciu_zsolt

Nicoleta Luciu (33 de ani) trăieşte mai nou după principiile asiatice feng-shui, iar asta începe să-i afecteze oarecum viaţa de cuplu. Nu de alta, dar în nopţile în care luna se afişează pe cer în toată splendoarea, fosta “Miss România” renunţă la partidele fierbinţi de sex cu soţul ei, Zsolt Csergo, cu care are patru copii, pe motiv că brusc îi dispare apetitul sexual.

Vedeta a dezvăluit că apelează adesea la sfaturile unui specialist în astrologie, care a învăţat-o ce paşi să urmeze pentru a avea o viaţă tihnită: “Am mare grijă ca noaptea, când este lună plină, să trag draperiile în dormitor, pentru că este planeta feminităţii, reprezintă femeia, iar atunci suntem mai nervoase şi mai irascibile. Astfel că nu îi permit luminii astrului să pătrundă pe geam, pentru că se spune că e gelos şi nu te lasă să faci dragoste atât de bine. Am observat că îmi scade apetitul sexual când e lună plină. Mi-am făcut şi modificări în casă, ţinând cont de sfaturile unui consultant în feng-shui, şi de atunci îmi merge mult mai bine şi pe plan personal, dar şi profesional”, ne-a declarat Nicoleta.

Ea nu a zis şi ce spune despre acest nou stil de viaţă şi soţul ei, Zsolt Csergo, care, în acele nopţi când luna “zâmbeşte” de pe cer, nu “pupă” nimic din partea frumoasei sale neveste.

Deja au apărut primele semnale că feng-shui îi aduce noroc. Deşi nu mai are contract cu Pro Tv, Nicoleta Luciu s-a orientat rapid către trustul Intact, respectiv către posturile Antena Stars şi Antena 1, iar cariera muzicală a reintrat pe un făgaş bun.

În urmă cu două luni, Nicoleta Luciu s-a trezit cu faţa plină de bube, care s-au mărit şi s-au înmulţit într-un mod alarmant. Pentru că imaginea e vitală în cariera ei, bruneta a trecut rapid la acţiune şi a apelat la tot soiul de tratamente cu alifii sau cu laser, pe care a cheltuit o căruţă de bani. Salvarea Nicoletei Luciu a venit însă de la o soluţie ieftină ca braga: apa de argint coloidal, la preţul de 25 de lei litrul: “10 zile m-am dat cu ea. Acum nu mai am nici un coş, dar a fost chinul lumii, pentru că o jumătate de oră după aplicarea soluţiei trebuia să mă feresc de orice sursă de lumină. Stingeam becurile prin casă şi găseam lucrurile pe pipăite”, a spus vedeta.