Monden

Luminita Perijoc, alias violatoarea de taximetristi, pozeza goala si isi dezvaluie preferintele sexuale

Luminita Perijoc, alias violatoarea de taximetristi, pozeza goala si isi dezvaluie preferintele sexuale

 

blank

Luminita Perijoc, femeia care s-a incapatanat in dorinta carnala de a poseda un taximetrist din Tulcea, amenintadu-l cu un cutit si obligandu-l sa intretina cu aceasta relatii sexuale, a decis sa iasa la atac si sa se dezvaluie lumii fara perdea. E o femeie sexi cu multa experienta sexuala in de-ale barbatilor si femeilor.

 blank

“Sunt bisexuala, imi plac brunetele, de preferinta micute, subtiri si cu sani potriviti de mari. Nu imi plac deloc blondele, nu inteleg de ce barbatii se dau in vant dupa ele. Nu spun ca nu imi plac si barbatii, dar cu ei este mai dificil. Barbatul ideal pentru mine este inalt, cu caracter puternic, un barbat dominant. Nu-mi plac catelusii, vreau sa ma faca sa ma simt femeie”, dezvaluie Luminita Perijoc.

 

Violatoarea de taximetristri a decis sa iasa din conul de umbra, in care a intrat de cand celebrul scandal a facut-o vedeta mondiala si a realizat un pictorial incendiar cu toate atuurile corpului sau la vedere. Perijoc refuza sa vorbeasca despre momentele de nebunie, cand a dorit sa violeze un barbat, dar vorbeste despre planurile ei de viitor. Desi are pe rol un dosar penal, in care e acuzata de tentativa de omor, Perijoc isi doreste o familie, un barbat puternic si un copil, dar nu exclude posibilitatea sa se indragosteasca nebuneste de o femeie.

Foto:nefiltrat.ro

blank