Showbiz, Stiri

Luminiţa Anghel riscă să rămână fără fetiţa pe care a luat-o dintr-un centru de plasament

Momente de groază pentru Luminiţa Anghel. Cântăreaţa riscă să rămână fără fetiţa pe care a luat-o dintr-un centru de plasament şi pe care a îngrijit-o ca pe propria fiică. Artista este şantajată de mama naturală a copilei, care refuză să-i cedeze custodia. Aceasta a recunoscut însă, în emisiunea cancan.ro de la România TV, că în tot acest scandal, femeia are de fapt un interes material.

luminita_anghel_72040100

Fetiţa are acum opt ani, iar Luminiţa Anghel i-a schimbat radical viaţa: a crescut-o ca pe propriul copil şi şi-a dorit foarte mult să o poată înfia. A fost la un pas, însă, după ani de absenţă, mama naturală şi-a amintit că are un copil. Angelica Constantin şi soţul ei au încercat să o şantajeze pe Luminiţa Anghel ca să-i ofere statutul de mamă cu acte în regulă.

“Luminiţa Anghel trebuia să colaboreze cu mine de la bun început, nu să colaboreze cu Protecţia Copilului. Nişte mafioţi care au mâncat nişte bani frumoşi de pe pielea fetiţei mele. Oare de ce nu aş fi primit eu banii ăia, că sunt o mămică care trăieşte de azi pe mâine”, a declarat mama fetei.

Femeia o acuză pe Luminiţa Anghel că i-a furat fetiţa din centrul de plasament, cu complicitatea celor de la Protecţia Copilului. “Am lăsat-o pe o periodă scurtă de timp, pentru un an de zile, să-mi rezolv situaţia financiară şi să-mi pot lua fetiţa înapoi. Luminiţa Anghel mi-a furat fetiţa pe bani. Este fata mea şi vreau să mi-o iau înapoi”, a mai spus Angelica Constantin.