Luminita Anghel : "La anul avem in plan o fetita, stim deja numele
Showbiz, Stiri

Luminita Anghel : „La anul avem in plan o fetita, stim deja numele”

Luminita Anghel : „La anul avem in plan o fetita, stim deja numele”

Luminita Anghel : "La anul avem in plan o fetita, stim deja numele
Luminita Anghel : „La anul avem in plan o fetita, stim deja numele

Desi se afla in plin scandal cu fosta sotie a barbatului cu care Luminita Anghel incearca sa isi intemeieze o familie, aceasta are programata pentru la anul o fetita. Luminita a mai spus ca stie deja numele viitorului copil dar ca, inca nu il declara.


Deasemenea Luminita a mai spus ca fosta sotie nu le da pace nici acum, si ca ii trimite sotului ei poze indecente : „I-a trimis o poza intr-o ipostaza extrem de provocatore si ii spunea: „poate iti era dor de mine”. Intr-un fel credea, la momentul respectiv, ca eu sunt ca ea. Ca intru in e-mailul lui si vad acele lucruri si o sa cred ca e ceva intre ei si asa va baga marul discordiei. Ei bine, eu nu sunt genul. A mai fost si un mesaj, venit asa, de nicaieri, sperand probabil acelasi lucru. Eu am incredere, incredere data de iubire. Nu stiu ce ne va rezerva viitorul, dar acum avem o relatie frumoasa si linistita.
La anul avem in plan o fetita, stim deja numele, ne facem o casa mai mare, cu mai multe camere. Totul e stabilit. Nu putem spune numele, pentru ca nu l-am spus inca soacrei si nu vreau sa-l afle de la televizor.”, a spus Luminita.  

blank