Showbiz, Stiri

Lumea îl ştie de luni de zile singur, când deodată este surprins călărit de 4 femei

Orgia e pe internet! Smiley, înconjurat de femei dezbrăcate!

Smiley

O partida de sex cu patru femei reprezinta, fara doar si poate, fantezia amoroasa a foarte multi barbati din intreaga lume. Smiley nu face exceptie, cantaretul aparand calarit – la propriu – de mai multe fete dezbracate.

Smiley (2)

Din pacate pentru simpaticul artist, nu este vorba de viata reala, ci de ultimul lui videoclip, la piesa “SxPB”.

Clipul este un featuring al lui Tranda cu Grasu XXL si cu Smiley, a fost produs de Ha Ha Ha Production si Okapi Sound si a fost lansat luni.

Smiley (5)

Videoclipul “SxPB” este, fara indoiala, cel mai sexy lansat in 2014 in industria noastra muzicala, iar Smiley apare asa cum niciun fan nu l-a vazut pana acum.

Antrenorul de la de la “Vocea Romaniei” se harjoneste cu nu mai putin de patru femei sexy. Cele patru domnisoare, imbracate in lenjerie intima, ii arata lui Smiley cine este seful, pupandu-l si trantindu-l intre asternuturi.

Smiley (4)

Pe vremea cand avea numai 19 ani, Smiley a declarat intr-un interviu ca de primul sarut a avut parte in clasa a cincea, iar de sex s-a bucurat pentru prima oara la 15 ani pe cand era intr-o tabara la Sovata.

“Era o gagica din Ardeal. Am fost surprins ca pentru ea nu era prima data. De fapt ea a fost si cea care a facut primul pas. Mi-a placut”, marturisea artistul la vremea respectiva.