Featured, Sport

Lumea fotbalului, în stare de ŞOC! Fost director general la Dinamo Zagreb, ÎMPUŞCAT

Zdravko Mamic, fost director general la Dinamo Zagreb, a fost împuşcat în picior într-o vizită pe care o desfăşura în Bosnia. Mamic a fost internat într-un spital local şi se află în afara oricărui pericol, informează foxsports.com.
Zdravko Mamic a fost împuşcat lângă un cimitir din Tomislavgrad, Bosnia, unde participa la o ceremonie dedicată memoriei tatălui său. Mai multe focuri au fost trase asupra omului de afaceri, dintr-o pădure aflată în apropiere. Unul dintre gloanţe l-a atins în picior şi Mamic a fost transportat imediat la un spital local, scrie mediafax.ro.
Fostul şef al clubului Dinamo Zagreb se află în afara oricărui pericol. Poliţia caută acum doi bărbaţi, despre care se presupune că ar fi fost autori atacului. Există o ipoteză conform căreia a fost o tentantivă de asasinat asupra controversatului om de afaceri.
Zdravko Mamic este anchetat în Croaţia pentru fraudă fiscală. Procurorii îi acuză pe el şi pe fratele său de delapidare. Este vorba despre 15 milioane de euro, bani pe care i-ar fi luat ilegal de la Dinamo Zagreb. În plus, Zdravko Mamic este acuzat că n-a plătit impozite în valoare de 1,6 milioane de euro.

blank