Social, Stiri

Lui Mazăre NU-I IESE CARNAVALUL DIN CAP!

În prima zi de şcoală, primarul Constanţei, Radu Mazăre, are nişte nostalgii mai neobişnuite.

radu_mazare_19_14dd185e07

Prezent la şcoala generală nr. 18 „Jean Bart” Constanţa pentru deschiderea anului şcolar, primarul Radu Mazăre i-a îndemnat pe copii să înveţe pentru a fi deştepţi, ca el, să facă sport, dar a şi povestit detalii picante din viaţa de elev. De asemenea, edilul de la malul mării a dovedit că nu a uitat vara fierbinte ce tocmai s-a încheiat şi a promis lucruri măreţe pentru sezonul viitor.

„Unii dintre voi îmi spuneau când am venit că sunt cel mai tare. Ştiţi de ce sunt cel mai tare? Pentru că sunt băiat deştept. Dacă şi voi vreţi să fiţi aşa trebuie să învăţaţi şi să faceţi sport! Dacă nu înveţi, eşti cel mai fraier”, le-a spus elevilor primarul Constanţei.

Mai mult, Radu Mazăre şi-a amintit de un episod petrecut în perioada în care el era la şcoală. „Îmi amintesc că am atins o colegă de bancă pe picior. Ţineam mâna pe piciorul ei şi m-a reclamat. Pentru asta m-au trimis în ultima bancă”, a completat edilul.

După festivitatea de începere a anului şcolar, Mazăre a făcut o dezvăluire în premieră în ceea ce priveşte ediţia din sezonul următor al carnavalului din staţiunea Mamaia. „În timp ce Băsescu se plimba cu Udrea în Mamaia, eu mă întâlneam cu fiul lui Fidel Castro. Am discutat cu el şi o să vină anul următor împreună cu fiul lui Che Guevara când o să-i interpretăm pe cei doi”, a mai precizat primarul Mazăre.

blank