International, Stiri

Lui Bruce Willis ii place sa fie lovit

Bruce Willis adesea sta sa incaseze lovituri de la colegii de breasla

 

Bruce WillisActorul Bruce Willis, fostul sot al actritei Demi Moore, a povestit ca pe platourile de filmare se organizeaza de multi ani de zile bataile. Acesta a spus ca este mai mult o joaca, doar ii place sa se intreaca in lovituri cu ceilalti colegi, sa vada cine rezista mai mult. Actorul a spus ca este un fel de joaca intre barbati si ca oricand ar sta sa incaseze lovituri, ba ca ii si place.

 

Bruce Willis, cunoscut si pentru rolurile din “Greu de ucis”, are cu ce sa demonstreze ca poata incasa lovituri pentru ca face mult sport, iar la varsta lui de 58 de ani se simte chiar foarte tanar.

 

“Imi place cu adevarat sa fiu lovit, oricarui tip ii place asta. Este unul din lucrurile pe care le fac barbatii, sa fie loviti si sa nu se planga. De zeci de ani facem asta pe platourile de filmare. Vedem cine rezista la cea mai puternica lovitura, iar primul care se plange este un fatalau. Poate parea copilaresc.

Nu ma simt deloc batran. Alte persoane spun ca sunt batran, dar eu ma simt la fel, fac aceleasi lucruri. Fac mult sport si imi place sa mananc.”, a povestit Bruce Willis. .