Liderul PNL Ludovic Orban a declarat marți că este convins că va câștiga un nou mandat de lider al formațiunii, chiar și în competiție cu premierul Florin Cîțu. Șeful liberalilor a indicat că și dacă unele filiale nu și-au declarat sprijinul pentru candidatura sa la Congres, el cunoaște toți primarii și consilierii PNL și va obține voturi și de la organizațiile cu lideri ostili.

La Congres fiecare delegat isi exprima optiunea a declarat Ludovic Orban. Daca sunt filiale care au luat o decizie de sustinere asta nu inseamna că toti delegatii or să voteze cu mine. Daca sunt filiale care nu au luat decizii de sustinere, asta nu inseamna ca nu am sustinatori. Va reamintesc ca si la Congresul trecut nu m-a sustinut Clujul si am luat cel putin o treime din voturile delegatilor din Cluj pentru ca eu cunosc personal toti primarii si consilierii judeteni PNL si in cooperarea noastra in ultimii zeci de ani am aratat ca sunt un om de incredere

El a precizat că este convins că va câștiga un nou mandat de lider al formațiunii, chiar și în competiție cu premierul Florin Cîțua. „Sunt convins ca voi castiga”, a zis Orban, întrebat dacă se teme de o candidatură a lui Cîțu.

Liderul PNL Ludovic Orban:`Echipa mea este PNL’