Ludovic Orban
Featured, Ultima Ora

Ludovic Orban: Sunt foarte mulţumit de echipa de guvernare pe care o conduc

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, că este ”foarte mulţumit” de echipa de guvernare pe care o conduce, toţi fiind oameni ”serioşi, implicaţi, care pricep lucrurile şi care împing lucrurile înainte”. Ludovic Orban a fost întrebat, vineri, dacă va avea aceeaşi echipă de miniştri, în cazul în care va rămâne premier după alegeri şi a răspuns: ”Îmi puneţi o întrebare la care în mod evident că nu pot să răspund”.

”Sunt foarte mulţumit de echipa de guvernare pe care o conduc. Sunt oameni serioşi, oameni implicaţi, oameni care fac un efort de dimineaţă până noapte, oameni care pricep lucrurile, oameni care împing lucrurile înainte şi cred că lucrurile acestea, aici, la Ministerul Transporturilor se vede cu ochiul liber”, a adăugat premierul, la plecarea de la Ministrul Transporturilor unde a participat la semnarea contractului pentru modernizarea liniei de cale ferată „Bucureşti Nord – Jilava – Giurgiu Nord – Giurgiu Nord Frontieră, Lot 1: Redeschiderea circulaţiei feroviare pe pod peste râul Argeş, între Vidra şi Comana, Pod Grădiştea”.

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, joi seară, într-o emisiune tv, că îşi doreşte „un guvern cât mai suplu, cu un număr cât mai mic de portofolii”, el considerând că „împrăştierea” unor domenii de activitate în subordinea mai multor ministere ar putea duce la disfuncţionalităţi în funcţionarea aparatului executiv din administraţie. Orban afirmă că, după reducerea numărului de portofolii din Guvern, se mai pot face „simplificări” în entităţi publice.

Întrebat dacă este mulţumit de activitatea miniştrilor, el a spus că sunt oameni „foarte harnici, cinstiţi, care au făcut faţă unor provocări cum puţini miniştri au avut parte în mandatele lor”.


blank