Ludovic Orban
Featured, Ultima Ora

Ludovic Orban: Sunt după 31 de ani de activitate politică în care am dat enorm şi de multe ori în loc să primesc, măcar aşa, o mulţumire, am primit şuturi în fund, cuţite în spate

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că motivul pentru care candidează pentru un nou mandat la şefia formaţiunii politice este acela ca PNL “să-şi menţină vocaţia pe care a avut-o de-a lungul istoriei, să fie marele gardian şi apărător al intereselor fundamentale ale României”. În discursul ţinut, vineri după-amiază, la şedinţa Comitetului Director al PNL Prahova, liderul liberal a arătat că a dat “enorm” în activitatea sa politică, primind în schimb, “şuturi în fund” şi “cuţite în spate”.

“Eu, când m-am dus la Congres, nu am votat cu un candidat la preşedinţia partidului pentru că mă ajuta candidatul la preşedinţia partidului să intru în echipa, ghilimele, câştigătoare. Cei care mă cunosc ştiu că toate funcţiile pe care le-am obţinut nu le-am obţinut pe nicio listă, le-am obţinut doar în relaţia directă cu baza partidului, pe baza, practic, a muncii, a efortului şi a încrederii pe care am încercat să o câştig de la oameni fiind la dispoziţia lor, fiind prietenos, ascultându-i. (…) Eu nu candidez pentru mine. Sunt după 31 de ani de activitate politică în care am dat enorm şi de multe ori în loc să primesc, măcar aşa, o mulţumire sau o mână de ajutor într-un moment greu de la cei pe care i-am ajutat de-a lungul timpului, am primit şuturi în fund, cuţite în spate şi de-a lungul timpului oameni pe care i-am tratat ca prieteni nu au mai fost prieteni. Dar eu am trecut de fiecare dată peste lucrurile respective, pentru că am încredere constantă şi de neschimbat în calitatea umană. Din cauza asta vă spun, cu mâna pe inimă, eu candidez pentru PNL şi mai ales pentru ca PNL să-şi menţină vocaţia pe care a avut-o de-a lungul istoriei, să fie marele gardian şi apărător al intereselor fundamentale ale României”, a afirmat Orban, vineri după-amiază, în Prahova, la evenimentul de prezentare a moţiunii cu care candidează pentru un nou mandat de preşedinte al PNL.

Orban s-a descris drept “un copil al PNL”, el arătând că partidul este familia sa.

Liderul PNL Ludovic Orban le-a vorbit liberalilor din Prahova despre faptul că a avut, de când conduce partidul, doar două-trei zile de concediu pe an.