Ludovic Orban
Actualitate, Social

Ludovic Orban spune că s-ar putea să se revină la un număr de călătorii gratuite pentru studenti, în locul gratuității totale

Ludovic Orban a anunţat, întrebat ce discuţii au fost cu privire la gratuitatea de transport pentru studenţi, că există o propunere prin care să se revină la vechiul sistem şi anume decontarea unui anumit număr de călătorii „cu scopul deplasării în localitatea în care îşi efectuează studiile studenţii şi nu sistemul de gratuitate totală care a fost introdus de PSD”.

„Există o propunere prin care să se revină la vechiul sistem în care să se deconteze un anumit număr de călătorii care sunt efectuate cu scopul deplasării în localitatea în care îşi efectuează studiile studenţii şi nu sistemul de gratuitate totală care a fost introdus de PSD”, a afirmat  Orban, întrebat luni la Parlament despre subiect.

Ludovic Orban întrebat dacă este vorba de o decontare a 50% din preţul biletului, liderul PNL a răspuns: „Când se va lua o decizie, aveţi convingerea că va fi prezentată public. M-aţi întrebat pe mine ce discuţii există şi există o astfel discuţie care din punctul meu de vedere vă spun că mi se pare corectă”.

blank