Politic

Ludovic Orban: ‘Singurele afaceri care au înflorit în judeţul Teleorman sunt afacerile clientelei politice a lui Dragnea’

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi că singurele afaceri prospere din judeţul Teleorman sunt legate de „clientela politică” a liderului social-democraţilor Liviu Dragnea.
„Singurele afaceri care au înflorit în judeţul Teleorman sunt afacerile clientelei politice a lui Dragnea şi afacerile personale sau de familie care au fost demarate de Dragnea. Aceasta este realitatea judeţului Teleorman. O mulţime de investiţii au fost alungate din judeţul Teleorman, o mulţime de investitori care au vrut să investească în judeţul Teleorman fie au fost uşuiţi, alungaţi, fie, chiar dacă s-au încăpăţânat să investească, s-au izbit de o rezistenţă din partea administraţiei conduse de Dragnea care pe mulţi i-a făcut să părăsească judeţul sau să îşi închidă afacerile. Este clar că foarte multe dintre afacerile care există acolo sunt legate de Dragnea, chiar dacă aparent Dragnea şi membrii familiei Dragnea s-au retras din afaceri”, a susţinut Orban, într-o emisiune la B1 TV, rugat să comenteze legat de reţinerea administratorului fermei Salcia din judeţul Teleorman, Ilie Dragne.
Ilie Dragne a fost reţinut joi de procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie într-un dosar în care se investighează infracţiuni de evaziune fiscală care ar fi dus la prejudicierea bugetului de stat cu peste 39 de milioane de lei.

blank