Ludovic Orban
Actualitate, Featured

Ludovic Orban: Respect drepturile fiecărui cetăţean, inclusiv dreptul de a avea orice orientare doreşte. Pe de altă parte, eu sunt un susţinător al familiei tradiţionale

Liderul PNL Ludovic Orban a afirmat că respectă drepturile fiecărui cetăţean, inclusiv acela de a avea orice orientare doreşte, însă este cunoscut faptul că este un susţinător al familiei tradiţionale.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat miercuri că respectă drepturile fiecărui cetăţean de a avea orice orientare doreşte, dar a amintit că este un susţinător al familiei tradiţionale.

„Respect drepturile fiecărui cetăţean, inclusiv dreptul de a avea orice orientare doreşte. Pe de altă parte, eu sunt un susţinător al familiei tradiţionale şi este cunoscută această politică a mea”, a spus Ludovic Orban, întrebat miercuri la Parlament cum comentează faptul că Parlamentul European a votat joi o rezoluţie prin care declară Uniunea Europeană „zonă de libertate LGTBIQ” şi care mai este stadiul unui proiect referitor la parteneriatul civil care se află de mai mulţi ani în Parlament şi care a primit aviz negativ de la Guvern în 2020.

Parlamentul European (PE) a dezbătut un proiect de rezoluţie care proclamă Uniunea Europeană (UE) drept o „zonă de libertate” pentru lesbiene, gay, bisexuali şi transsexuali (LGBT), un răspuns dat „zonelor fără ideologie LGBT” impuse de către aproximativ 100 de colectivităţi locale poloneze, o rezoluţie care urma să fie adoptată joi.


blank
blank