Ludovic Orban a scăpat teafăr din accidentul rutier în care a fost implicat, sâmbătă, în timp ce se întorcea de la Iaşi spre Bucureşti. Liderul deputaţilor liberali a explicat că s-a răsturnat după ce, într-o curbă, roata din dreapta faţă a intrat în şanţul de la marginea drumului.

Ludovic Orban a povestit cum s-a produs accidentul în care a fost implicat în apropiere de Târgu Frumos. “Roata din dreapta faţă a intrat în şanţul de la marginea drumului, a muşcat din parapetul de sprijin, ceea a imprimat maşinii o mişcare de rotaţie şi a dus la răsturanre. Am alunecat câţiva metri, dar fără să ies de pe sens. Am raportat imediat incidentul la poliţie, iar acum sunt la poliţia de la Târgu Frumos, unde am făcut toate procedurile legale. Nu am niciun fel de problemă, am o singură zgârietură la mâna stângă”, a spus Ludovic Orban la Antena 3, precizând că era singur în maşină în momentul producerii accidentului.

Liderul deputaţilor PNL, Ludovic Orban, a fost implicat într-un accident rutier la plecarea de la Iaşi, unde a participat la evenimentele prilejuite de Ziua Unirii.

Ludovic Orban a scăpat ca prin minune dintr-un accident rutier produs sâmbătă. Când se întorcea cu maşina de la Iaşi spre Bucureşti, după ce a participat la Ziua Unirii, liderul deputaţilor liberali a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina.

Politicianul a chemat un echipaj de salvare care urma să-l transporte la spitalul din Târgu-Frumos, pentru efectuarea de analize în vederea stabilirii alcoolemiei, întrucât la locul accidentului nu a putut fi testat.