Ludovic Orban
Politic

Ludovic Orban, întrebat de ce Klaus Iohannis nu are o relaţie bună cu Ilie Bolojan

Fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban, a declarat că cel mai probabil preşedintele Klaus Iohannis este gelos pe realizările lui Ilie Bolojan la Primăria Oradea şi de aceea nu l-a acceptat la întâlnirile pe care şeful statului le-a avut cu liderii liberali.

„Probabil o fi fost gelos pe realizările domnului Bolojan la primărie care au pus în umbră realizările domnului Iohannis ca primar al Sibiului. Sau poate domnul Bolojan este ca mine, nu este un yes-man”, a declarat Ludovic Orban, la Prima TV, după ce a fost întrebat de ce Klaus Iohannis nu are o relaţie bună cu Ilie Bolojan.

Orban a declarat că Iohannis s-a opus invitării lui Bolojan la întrunirile cu liderii liberali.

Ludovic Orban eu am încercat să îl invit la întrunirile la care… Iohannis mai făcea nişte întruniri ca să arate că el e şeful, nu numai cu mine că eram preşedintele partidului, mai chemam vreo 10-12 oameni. Şi când l-am propus pe Bolojan, Iohannis nu a fost de acord ca Bolojan să participe la aceste întâlniri, deşi era prim-vicepreşedinte al partidului. Nu a fost de acord. Nu mi-a dat nicio explicaţie. De altfel domnul Bolojan şi-a dat demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL după decizia Consiliului Naţional care l-a desemnat pe Klaus Iohannis din 2018 sau 2019 candidat al partidului pentru al doilea mandat”, a declarat Orban.

blank