Ludovic Orban
Politic

Ludovic Orban i-a reproşat în termeni duri lui Florin Cîţu că din partea parlamentarilor neafiliaţi la ședința comună a celor două camere ale parlomentului i-a dat cuvântul senatoarei Diana Şoşoacă

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a fost nemulţumit, miercuri, că nu i s-a acordat cuvântul în cadrul şedinţei de plen comun pentru aniversarea a 15 ani de la aderarea la Uniunea Europeană. Acesta i-a reproşat în termeni duri lui Florin Cîţu, care a condus şedinţa, că, din partea parlamentarilor neafiliaţi, i-a dat cuvântul senatoarei Diana Şoşoacă.

La finalul şedinţei solemne comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului consacrată aniversării a 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, care a fost condusă de către Florin Cîţu în calitate de preşedinte al Senatului, Ludovic Orban i-a reproşat lui Florin Cîţu că-şi bate joc de o şedinţă festivă.

”Cum să-i dai cuvântul lui Şoşoacă în locul meu?”, i-a reproşat Ludovic Orban lui Cîţu, au relatat surse martore la momentul din plenul Parlamentului.

La incident au asistat o parte din miniştri şi Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor.

Fostul preşedinte al PNL Orban era nervos că a fost ignorat când a solicitat cuvântul la şedinţa de plen, iar din partea parlamentarilor neafiliaţi a fost preferată ca vorbitor senatorul Diana Şoşoacă.

blank