Ludovic Orban
Politic

Ludovic Orban, după adoptarea Rezoluţiei care cere Rusiei restituirea tezaurului României: Este un semn de solidaritate cu România a tuturor ţărilor din Uniunea Europeană

Preşedintele Forţa Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, afirmă, vineri, după ce Parlamentul European a adoptat o Rezoluţie care cere Rusiei restituirea tezaurului României, că este un semn de solidaritate cu România a tuturor ţărilor din Uniunea Europeană.

”Salut Rezoluţia Parlamentului European care solicită Rusiei restituirea tezaurului României sechestrat ilegal din 1917. Este un semn de solidaritate cu România a tuturor ţărilor din Uniunea Europeană”, a scris, vineri, pe Facebook, Ludovic Orban.

Ludovic Orban l-a felicitat pe Eugen Tomac, preşedinte PMP ”pentru iniţiativă şi pentru efortul pe care l-a depus pentru a reuşi să convingă europarlamentarii din toate ţările UE să voteze această rezoluţie care susţine un interes fundamental al României”.

”O apreciere şi pentru alţi europarlamentari români care au contribuit la acest rezultat favorabil pentru România”, a mai transmis Orban.

Rezoluţia a fost adoptată în cursul zilei de joi de către Parlamentul European.

blank