Politic, Stiri

Ludovic Orban: Băsescu va beneficia de legea grațierii pe care o pregătește PSD!

Ludovic Orban, vcepreședinete PNL, a declarat într-un interviu că există un blat între Ponta și Băsescu, iar cel mai probabil, unul dintre motivele pentru care Ponta îi face „aceste servicii” președintelui este pentru că Traina Băsescu va beneficia la rândul său de legea amnistiei și grațierii.

ludovic_orban_24048500

Liberalul a susținut că a obsevat că în ultima vreme, lui Victor Ponta îi convine să se bată cu Iohannis, și nu cu Băsescu, afirmând totodată, că Băsescu va beneficia de legea grațierii care aparține PSD:

„Sunt multe lucruri vizibile care lasa aceasta impresie. Lui Ponta ii convine sa se bata cu Basescu si nu cu Iohannis. Basescu ii ofera sistematic aceasta ocazie si ii creeaza un avantaj.In ultimele aparitii cel putin, Basescu pare ca nu se mai bate cu Ponta, ci cu Iohannis, alt mare serviciu. Daca tu, care ai un electorat radical antiPSD si antiPonta, il ataci pe cel care este evident din toate sondajele ca se va lupta cu Victor Ponta in turul al doilea, inseamna ca pregatesti mesajul pentru turul al doilea, ca electroatul tau sa voteze cu adversarul lui Ponta. Dar cei care pastreaza inca incredere in Traian Basescu tot vor vota antiPSD(…)Probabil mai exista ceva ce ii convine lui Traian Basescu. Baronii PSD si anturajul lui Ponta, in care mai toti sunt subiectul unei anchete penale, preseaza sa treaca legea amnistiei si gratierii, tinuta in asteptare pentru momentul favorabil adoptarii. De ea va beneficia si Traian Basescu”, a spus Orban.

blank