Ludovic Orban
Featured, Politic

Ludovic Orban: Au fost momente de criză în coaliţie şi probabil vor mai fi. Guvernarea de coaliţie în general este o guvernare complicată

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, vineri la Bacău, că au existat momente de criză în interiorul coaliţiei şi probabil vor mai fi, deoarece guvernarea într-o coaliţie este în genera una complicată, în care este dificil să păstrezi coeziunea.

„USR e un partid mai nou, un partid care nu are o definire doctrinară clară, ale cărui poziţii de multe ori se stabilesc în funcţie de conjunctură, de context, este un partid care nu are experienţa guvernării şi se vede lucrul ăsta, dar este partenerul nostru şi încercăm prin cooperare, dialog, o armonizare constantă a poziţiilor, să asigurăm o bună guvernare României. Sigur că au fost momente de criză, probabil vor mai fi momente de criză. Guvernarea de coaliţie în general este o guvernare complicată, o guvernare în care e destul de dificil să păstrezi coeziunea”, a explicat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă susţinută vineri la Bacău.

El a reamintit că a fost în totalitate dedicat negocierilor pentru formarea coaliţiei, fiind deschis la dialog constant care să asigure funcţionarea guvernării.