Politic

Ludovic Orban, atac la foștii lideri PNL Gorghiu, Blaga și Turcan: Blaturi cu PSD

Ludovic Orban este primul președinte ales al PNL-ului unificat și lansează un atac virulent la adresa liderilor PNL care au asigurat conducerea partidului în perioada de tranziție. Orban susține că aceștia nu au avut autoritate și a explicat că odată cu alegerea sa se marchează un moment zero pentru PNL. El a dat asigurări că de acum încolo nu se mai pune problema unui blat între PSD și PNL, lăsând de înțeles că până acum au mai fost astfel de înțelegeri subterane.
”Acum ne ne organizam mai bine, construim comisiile de specialitate. Cred ca am si avut cateva reusite: impiedicarea adoptarii celor trei acte normative care au facut obiectul trocului politic dintre PSD si UDMR, comportamentul la motiunea de cenzura si reactia pe care am avut-o imediat dupa, schimbarea programului de guvernare.
Liderii PNL de pana acum nu a avut autoritate, nici cei din teritoriu nu stiau cu cine vorbesc, nu aveau autoritate.
Eu prefer sa ma uit inainte sa ma pregătesc pt ce va sa vina decat sa ma uit inapoi. Ceea ce ne-a lipsit nu ne va mai lipsi. Ma refer la expertiza, la capacitatea de a genera raspunsuri potrivite la problemele cu care se confrunta societatea, oameni care sa reprezinte PNL.
Eu cred ca sunt un garant al faptului ca PNL nu mai face niciun fel de intelegere cu PSD si ca va face opozitie de caracter, ferma, clara si ca va incerca sa nu se limiteze la opozitia politica si ca va mobiliza intreaga opozitie din societate”, a declarat Ludovic Orban, la Mediafax Live.

blank